Happy Retreat · Svenstavik & Vemdalen · ÅTERHÄMTNING, GLÄDJE OCH ENERGI
tisdag 09 augusti 2022
margaretasrygg-fjalltopp

Fjälltoppsmagi i solnedgången på Vemdalsskalet 2/9

Självklart är Happy Retreats Må Bra-helg 3-4 september i stort fokus för mig just nu och efter sommarens fantastiska fjälltoppsyoga vill jag dela med mig av den härliga känslan till alla som deltar på Må Bra-helgen. Så på fredagskvällen den 2/9 blir det en extra aktivitet. Vi kommer att ha en skön fjälltoppsstund i solnedgången. Utformningen bestämmer jag senare – det blir inte yoga, utan mer en skön stund att landa i sig själv framför det mäktiga Sonfjället. Känns det motigt att vandra uppför backarna, ingen fara. Det går att åka bil nästan ända upp, så du behöver inte ta en vandringstur — om du inte vill.
Vet du någon som du tror skulle vara intresserad av att vara med på Happy Retreats Må Bra-helg 3-4 september så får du gärna tipsa dem. Läs mer om Må Bra-helgen här: https://happyretreat.se/vemdalen-2022/
PS. Vill du ha hjälp med boende på Vemdalsskalet under Må Bra-helgen så hör av dig till mig på margaretha@happyretreat.se, eller på 070-621 60 04.
dojjor

Det spännande enneagrammet

Under de senaste veckorna har jag upptäckt enneagrammet som har rötter både i det spirituella och i den matematiska Pythagoras sats. Enneagrammet är ett slags system som kan användas för att öka självkännedomen.
Enneagram_Type
Systemet beskriver nio olika typer — nio olika sätt att se världen. Det är inte ett vanligt personlighetstest, utan mycket djupare än så.

Jag undrar om detta är något som du vet mer om. Hör gärna av dig i så fall — det skulle vara så kul att få utbyta lite tankar och funderingar kring detta spännande ämne.
Allt gott och ha det bäst 💚

Margaretha Lindbäck
Grundare Happy Retreat
margaretha@happyretreat.se, 070-621 60 04
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet