Happy Retreat · Svenstavik & Vemdalen · ÅTERHÄMTNING, GLÄDJE OCH ENERGI
tisdag 21 juni 2022
fjalltoppsyoga.1000x679

Hej du härliga människa 💚

Så här på årets ljusaste dag passar det väl bra att påminna om att den 30 juni är sista datum för Må Bra helgens ”boka-tidigt pris ”på 2 250 kr. Sedan gäller det ordinarie priset 2 500 kr. Även om jag vill ha sommar riktigt länge, längtar jag tills det är dags för Happy Retreats stora Må bra-helg i den härliga fjällmiljön.
Läs mer om den här: https://happyretreat.se/vemdalen-2022/
Om du kommer upp till Vemdalsskalet under veckorna 28-32, vill du kanske hänga med på en fjälltoppsyoga. Om vädret tillåter blir det varje ons-lör dessa veckor. Förra året var magiskt med soligt väder och jag räknar med att det blir så även i år. Nytt för i år är frukostyoga hos Erika på Klövsjö Stenugnsbageri, torsdagar
v. 28‑32. Först har vi yoga och sedan får du njuta Erikas goda frukostbuffé. Vi håller till på gräsmattan bakom caféet och vid regn går vi in i partytältet och håller till där:-) Här hittar du biljetter: https://happyretreat.se/yoga-i-vemdalen/
För dig som är i närheten av Svenstavik, kommer jag att hålla frukostyoga i mamma Nancys nya trädgård i Skucku. De klasserna kommer läggas upp i bokningskalendern med ganska kort varsel. Jag har en Messengergrupp där jag lägger ut all min yoga i Svenstavikområdet. Hör av dig via kontaktuppgifterna nedan så lägger jag till dig, så blir det enkelt att se mitt utbud i Svenstavik.
Avslutningsvis vill jag bara påminna dig om att ta tillvara den här mest magiska tiden på året. Jag läste någonstans att det förtrollande ljuset av solen som aldrig riktigt går ner, gör hinnorna mellan världarna extra tunna i midsommartider. Därför anses det vara ett ypperligt tillfälle, för den som vill att aktivera sin andliga sida.
vemdalsskalets-hogfjallshotell
Ha en fantastisk midsommarhelg – ser ju ut som att det kommer bli bra väder.
Hoppas vi ses – på en fjälltopp – på en skön grön, gräsmatta – på Vemdalsskalets Högfällshotell 💚

Margaretha Lindbäck
Grundare Happy Retreat
margaretha@happyretreat.se, 070-621 60 04
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet