Anna-Karin F Gunnarsson – Happy Retreat Vemdalen 2021

Anna-Karin F Gunnarsson

Happy Retreat Vemdalen 2021, fredag 20/8 – söndag 22/8
Yoga, glad mat och fjäll

Anna-Karin F Gunnarsson

Anna-Karin F Gunnarsson

Licensierad mental coach, lic. travkusk.
Jobbar i det egna företaget Peakyou

Inspiration från naturens enorma skönhet och energi. Mental träning, meditationer, djupavslappningar, stresshantering. 

LEVER/BOR i Sverige vid de djupa skogarna och fria vidderna!

BRINNER FÖR att få bidra till en bättre värld! Genom att få vara delaktig en sträcka på andra människors ”resor” Hur vi leder oss själva, det viktigaste ledarskapet. Coacha fram mål, insikter, önskade lägen, utveckla resurser och sänka hinder. Omsätta kunskap till kompetens. Med verktyg från coachning, mental träning, hypnos, andning, biofeedback.

DOLD TALANG bra på att baka bullar!

Läs mera om Anna-Karin
www.peakyou.se

Anna-Karin deltar i Happy Retreats Vemdalens grundprogram 2021 och är en av de fantastiska inspiratörer som erbjuder extra workshops för dem som köpt programbiljett till Happy Retreat Vemdalen 2021.

Morgonmarinad på fjället · TIDIG MORGON 5.00 · LÖRDAG, SÖNDAG · EARLY MORNING BIRD – ett av tre val. 1 timme. Startar kl. 5.00. Samling kl. 5.00 på parkeringen utanför hotellet i Storhogna. Ta med sittunderlag och frukost – smakar underbart ute. Ge dig själv en oförglömlig upplevelse! Kan det finnas en bättre start på dagen än att göra den på en fjälltopp till soluppgång med frukost och en häftig morgonmarinad? I Morgonmarinaden blir du guidad i en kraftfull övning som boostar härlig energi och goda spår i kropp, sinne och hjärna samt aktiverar en mängd goda uppbyggande hormoner! Fantastiskt läge för fotografering på de fria vidderna i det magiska ljus, som det finns förutsättningar för! Du kommer att hinna ta en liten morgon ”lur” efteråt, innan dagens alla aktiviteter startar! Varmt välkommen tillsammans med Anna-Karin F Gunnarsson, Lic. Mental tränare och coach.

Sunset med kvällsharmoni på fjället · KVÄLLSMYS 20.00 · FREDAG, LÖRDAG · KVÄLLSMYS – ett av tre val. 2 timmar. kl. 20.00 – 22.00. Samling kl. 20.00 vid Varggransstugan. Ta gärna med dig något varmt att dricka, något tilltugg och sittunderlag. Kvällsharmoni – en guidning och två mentala verktyg att ha med sig. Fantastiskt läge för fotografering på de fria vidderna i det magiska ljus, som det finns förutsättningar för! Varmt välkommen tillsammans med Anna-Karin F Gunnarsson, Lic. Mental tränare och coach.

Scroll to Top