Happy Retreat Vemdalen
DSC 1156 scaled
Happy Retrat logosymbol

Happy Retreat Vemdalen 2021

Yoga, glad mat och fjäll

fredag 20/8 – söndag 22/8 2021

Vemdalsskalets högfjällshotell är bokat och de suveräna hälsoinspiratörerna anlitade.
Välkommen till tredje året med Happy Retreat Vemdalen – nu kör vi 💚

Sista försäljningdag: söndagen 8 augusti

Qigong ute på fjället

ÅRETS PROGRAM

Njut av morgnar med marinad i soluppgången, qigong på fjället eller finstämd morgonyoga. Upplev kvällar med djupgående Medicine Music Ceremony eller Kvällsharmoni i solnedgången helgen 20-22 augusti 2021.

Du får även konkreta verktyg för att nyttja din fulla potential och tips på hur du vässar ditt eget självledarskap, så du kommer till skott med det du vill.

Dessutom ingår två livesända gröna goda trerättersmiddagar som vi lagar tillsammans. Givetvis får du recepten i förväg. Beställ gärna en Matpåse med alla härliga ingredienser, som hämtas på Vemdalsskalets torg.

500x400 badbild ullaoml2020

UNNA DIG NÅGOT EXTRA

Kom igång med goda matvanor i vardagen, cellminnesmålning, auramålning vid Jaktstugan, andningsövningar på hotellet, lymfmassage, andlig vägledning med Tarotkort och en hel del annat. 

Köp biljetter till våra härliga workshops på fjället med välsmakande matpaket eller varför inte boka in en givande behandling eller konsultation på vårt eget pop-up SPA på Vemdalsskalets Högfjällshotell.

Årets program är luftigt så du har fina möjligheter att unna dig något extra. Alla dessa biljetter släpps måndagen 2 augusti och kan köpas av de som har en Programbiljett till Happy Retreat Vemdalen.

Margaretha Lindbäck

ANGÅENDE CORONALÄGET…

… kommer vi genomföra programmet på plats i Vemdalen. Självklart kommer vi följa myndigheternas rekommendationer på alla våra aktiviteter.
Om allt går som vi vill kommer aktiviteterna att genomföras med alla deltagare samlade på Högfjällshotellet. Om läget inte tillåter det, kommer vi att göra vårt allra bästa för att anpassa aktiviteterna så att så mycket som möjligt kan genomföras på ett Coronasäkert vis. I programmet kan du se att flertalet av aktiviteterna kommer att livesändas via vår slutna Facebook-grupp. Så om du har förkylningssymptom kan du ändå vara med oss från stugan eller hemma hos dig.
Det kommer bli fantastiskt! Varmt välkommen
/Margaretha

blåbär

Så här gör du för att vara med

I biljetten ingår allt som är angivet i programmet.

Eftersom läget är osäkert p.g.a. Corona kan vi inte lova exakt hur allt blir, men att det blir. Programmet kommer att genomföras. Antingen som planerat på Vemdalsskalets Högfjällshotell och ute i fjällmiljön, eller online, via vår slutna Facebook-grupp – beroende på Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer. Självklart är våra deltagares säkerhet prio ett.

Förra året var det en hel del personer som åkte upp till Vemdalen och endast var med på våra online-aktiviteter. Vi kommer vara på plats i Vemdalen och hoppas att även du känner att du vill vistas i fjällmiljö denna helg, oavsett hur årets version av Happy Retreat Vemdalen blir.
Kom ihåg att vi har ett begränsat antal biljetter, så först till kvarn gäller…

Om du blir lindrigt sjuk eller har förkylningssymptom i familjen och inte kan delta fysiskt, kommer du kunna vara med ändå. Varje programpunkt har ett tillval som livesänds i vår slutna Facebook-grupp. Vilka de är kan du se i programmet. Övriga avbokningsregler, se våra allmänna villkor.

OBS! Vid biljettköpet, var noga med att ange rätt mejladress, eftersom biljett m.m. skickas via mejl.

När du köpt din programbiljett får du ett bekräftelsemejl med kvitto, samt en länk till vår slutna Facebook-grupp Happy Retreat Vemdalen 2021. Du kommer också någon eller några dagar senare få ytterligare ett mejl av oss med inloggning till ditt personliga Happy Retreat-program. Därför måste varje deltagares mejladress anges vid biljettköpet.

Kvitto – ditt bekräftelsemejl är ditt bevis för att du köpt biljetten. Skriv ut och ta med det till Vemdalen.

Ditt personliga Happy Retreat Vemdalen-program – när du loggat in på din sida, ska du göra dina val, där det i programmet anges flera alternativ. Det finns åtta egna val med aktiviteter och pass, som ingår i biljetten. När du kryssat i och sparat har du bokat dina platser.  Dessa valbara aktiviteter har begränsat antal platser, varför du helst ska välja och paxa din plats, så snart du kan. Antal platser per aktivitet är beräknad till att alla ska kunna delta i en typ av aktivitet, en gång under helgen. Så om du ena morgonen väljer qigong på fjället, så väljer du något annat alternativ nästa dag. Givetvis kan du ändra dina val, så länge det finns platser kvar.  

Sluten Facebook-grupp –  hit inbjuds alla med biljett. Här kommer hälsoinspiratörerna att bjuda på lite extra inspiration inför eventet och det är ett forum där du kan hitta gemensamma lösningar för samåkning m.m. Under själva eventet är det i den här kanalen som vi kommer att kommunicera, och det är här våra livesända programpunkter kommer vara tillgängliga för dig.  Om du inte har ett Facebook-konto, är det lätt som en plätt att fixa ett och du behöver inte bli Facebook-vän med någon om du inte vill. När Happy Retreat Vemdalen är genomfört, kan du stänga ner kontot. Behöver du hjälp, hör av dig 🙂

Om du vill

Måndagen den 2 augusti släpps biljetterna till Unna dig något extra. Då kan du som vill köpa till olika biljetter till våra härliga workshops på fjället och givande behandlingar /konsultationer i vårt pop-up SPA på Vemdalsskalets högfjällshotell.

”Unna dig något extra-biljetterna” är avsedda för de med Programbiljett.

Från och med måndagen den 2 augusti kan du som vill för 225 kr per middag, köpa till kocken Peter Dahlbäcks färdiga Matpåse med ingredienser till de livesända Trerättersmiddag i stugan. Middagen är i huvudsak vegetarisk och det finns veganskt alternativ, samt möjlighet till allergianpassning. Du kan välja att köpa en Matpåse till både fredagens och lördagens middagslagning eller till en av kvällarna. Matpåsen går endast att beställa om du har en Happy Retreat Vemdalen programbiljett. Livesändningen i vår slutna Facebook-grupp börjar kl. 17.30 både fredag och lördag. Recepten skickas ut separat via mejl.

Varukorg
Rulla till toppen