Skip to content
Margaretha Lindbäck info@happyretreat.se

Happy Retreat Vemdalen

Yoga, glad mat och fjäll

6-8 september 2019

Happy Retreat Vemdalen

Yoga, glad mat och fjäll

6-8 september 2019

Området i destination Vemdalen är under alla årstider en härlig plats att vara på. Därför är det med glädje som vi genomför vårt stora event Happy Retret - yoga, glad mat och fjäll på Vemdalsskalet i nära samarbete med Destination Vemdalen, Vemdalens Högfjälls hotell och Vemdalens Catering. Här bjuder flera av Happy Retreats experter och inspiratörer samarbetspartners på sin kunskap och sina erfarenheter under dagarna tre, allt i en höstklädd fjällmiljö.

Eventet bjuder på en mångfald av sätt att finna vägar till välbefinnande. Utifrån Happy Retreats fyra byggstenar mat, stillhet, rörelse och medvetenhet bjuder eventen på allt från yoga till dans och hälsosam kost i en rofylld och inspirerande fjällmiljö.

Du kan även ta del av intressanta seminarier och föreläsningar. Helt säkert kommer du att hitta någon eller flera pusselbitar som passar dig och som kan följa med dig in i vardagen.

Goda vanor som får dig att må bättre i både kropp och själ.

Eventet äger rum den 6-8 september i vacker fjällmiljö på Vemdalsskalets Högfjällshotell. Programmet innehåller bland annat intressant föreläsning med Henrik Ennart, flerfaldig prisbelönad vetenskapsjournalist på Svenska Dagbladet, Yoga i olika former, Bollywood-dans, qi-gong, hälsosam kost, fjäll-luft med mera.

Pris: 1895:-/person kostar eventet då ingår föreläsningar, alla pass, tre luncher samt fyra stycken fika.

Först till kvarn, begränsat antal platser finns och kom ihåg att ta med egen yogamatta.