Helena Önneby – Happy Retreat Vemdalen 2021

Helena Önneby

Happy Retreat Vemdalen 2021, fredag 20/8 – söndag 22/8
Yoga, glad mat och fjäll

Helena Önneby

Helena Önneby

HR-konsult, coach, föreläsare, desire map facilitator och författare.

Jag inspirerar på svenska engelska och delar verktyg och kunskap kring personlig utveckling, holistisk hälsa och kraften att skapa de liv vi vill leva.

LEVER/BOR i Sverige.

BRINNER FÖR att hjälpa människor och företag att nå mer av sin potential, det gör vi genom att ta ansvar, sätta oss i förarsätet för våra egna liv och därmed få tillgång till vår enorma kraft.

DOLD TALANG är min starka inre vägledning och förkärlek för långa, lugna vinterbad.

Läs mer om mig här: https://www.helenaonneby.com/se/om

Helena Önneby deltar i Happy Retreat Vemdalens grundprogram 2021 och är en av de fantastiska inspiratörer som erbjuder extra workshops till dem som köpt programbiljett till Happy Retreat Vemdalen 2021.

Vässa ditt självledarskap · WORKSHOP PÅ HOTELLET · SÖNDAG · kl. 9.30-11.30 eller 13.15-15.15 · 2 timmar. Välj fm eller em, Visas online på fm. · Självledarskap handlar om att lära känna sig själv, om ansvar och om att skapa förutsättningar för att leva det liv som du vill leva. Med utgångspunkt i sin egen resa berättar Helena om hur du kan utveckla ett riktigt starkt självledarskap. Hon delar med sig av både teori, praktiska övningar och konkreta verktyg som du får testa redan på plats. Vi kommer bland annat utforska frågor såsom: Hur kan jag hantera jobbiga känslor i mitt liv? Hur sätter jag mål och tar mig dit jag vill? Hur motiverar jag mig själv när det känns tungt? Hur tar jag reda på vad jag faktiskt vill och behöver? Varmt välkommen på en interaktiv workshop där du får vässa ditt självledarskap för att leva ditt liv fullt ut!

Scroll to Top