Jaana Suorsa – Happy Retreat Vemdalen 2021

Jaana Suorsa

Happy Retreat Vemdalen 2021, fredag 20/8 – söndag 22/8
Yoga, glad mat och fjäll

Jaana Suorsa

Jaana Suorsa

Inspiratör, coach, mental tränare, podcaster, författare, utbildare.

Jag inspirerar på både svenska och finska där jag delar med mig alla tekniker och metoder jag kan för att må bättre inombords och i det yttre.

LEVER/BOR i Sverige

BRINNER FÖR att inspirera så många jag kan, att se, hitta, utveckla och använda sin fullaste potential för att skapa ett liv som man vill ha.

DOLD TALANG skapa stora statyer, konstverk av alla slags material och kommunicera med djur och insekter.

Läs mer om mig här:
https://jaanas.se/

Jaana Suorsa deltar i Happy Retreat Vemdalens grundprogram 2021 och är en av de fantastiska inspiratörer som erbjuder konsultationer/­behandlingar i vårt pop-up SPA till dem som köpt programbiljett till Happy Retreat Vemdalen 2021.

Hitta din fulla potential · WORKSHOP PÅ HOTELLET · LÖRDAG · kl. 9.30-11.30 eller 13.15-15.15 · 2 timmar. Välj fm eller em, Visas online på fm. · Tänk att få leva livet som den bästa versionen av dig själv, med en känsla av glädje, styrka och balans. Att leva utifrån din fulla potential innebär att leva livet utan stress, oro, rädsla och med mer glädje, inspiration och närvaro. Allt du lägger din tid på ger du din energi till. Ger du energi till att leva livet fullt ut eller håller du dig tillbaka från framgången i ditt liv? Kom och upptäck din potential tillsammans med Jaana. Hon berättar vad det innebär att leva utifrån ditt sanna jag och du kommer att få göra praktiska övningar som baseras på vart du är just nu i dig själv och ditt liv. Spännande och roligt, eller hur!

Scroll to Top