Happy Retreat – Kurs i Kundaliniyoga

Kundaliniyogakurser

Nästa kurs startar vecka 2, 2022.

Mer info om de planerade kurserna kommer inom kort. Både vana och ovana på yogamattan är varmt välkomna. Du behöver varken vara vig eller stark, men det är bra om du kan sitta en stund på mattan. Varje kurstillfälle är två timmar så vi ska ha gott om tid och hinna med allt i lugn ro.

Har du några funderingar, hör gärna av dig. Mina kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan.
Allt gott /Margaretha


Pågående kurs

Kundaliniyogakurs för mer stabilitet, kreativitet och inre ledarskap

Svenstavik 5 tisdagar, varannan vecka.  Pris 790 kr
Start 19 oktober kl. 18.30-20.30

Den här yogakursen fokuserar på att främja mer stabilitet och kreativitet i livet, samt känslan av ett tydligare inre ledarskap. Både vana och ovana på yogamattan är varmt välkomna. Du behöver varken vara vig eller stark, men det är bra om du kan sitta en stund på mattan. Varje kurstillfälle är två timmar så vi ska ha gott om tid och hinna med allt i lugn ro.

Har du några funderingar, hör gärna av dig. Mina kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan.
Allt gott /Margaretha

Två tända ljus och blommor framför en yogande kvinna

Mer om Kundaliniyoga

Kundaliniyoga brukar kallas medvetenhetens yoga eftersom den oftast fokuserar mer på sinnet än på den fysiska kroppen. Den kännetecknas av att den både är dynamisk och energigivande. Den har  ett stort fokus på andningen och på att bemästra sinnet snarare än den fysiska kroppen.

Vikten ligger på att frigöra energi i kroppen för att skapa balans inom oss. Det är en form av yoga som använder sig av flera moment på en och samma gång, en övning kan exempelvis innehålla både en kroppsställning, handposition, kroppslås samt ögonfokus och mantra, vilket gör den extra kraftfull.

Scroll to Top