Peter Dahlbäck – Happy Retreat Vemdalen 2021

Peter Dahlbäck

Happy Retreat Vemdalen 2021, fredag 20/8 – söndag 22/8
Yoga, glad mat och fjäll

Peter Dahlbäck

Peter Dahlbäck

Kronprinsessans egen Vemdalskock. Driver Vemdalen Catering.

Mannen bakom kastrullerna som har tillägnat hela sitt yrkes­verksamma liv inom restaurang­branschen och kan stoltsera med erfarenheter från både Aquavit i New York och Sverige till källar­mästare på Storhogna Högfjälls­hotell samt anrika Hassel­backen på Djurgården.

Peter har även filosofisk kandidat examen i Restaurang och måltids­kunskap. Han har en förkärlek till lokala råvaror och det svenska köket.

Peter Dahlbäck är en av de fantastiska inspiratörer som deltar i Happy Retreat Vemdalens grundprogram.
Trerätters i stugan – antiinflammatorisk mat · LIVE ONLINE · kl. 17.30 FREDAG · Peter Dahlbäck & Boel Norman Högberg · 2 timmar. Laga en trerätters middag med kronprinsessans Vemdalskock Peter Dahlbäck och Boel Norman Högberg som berättar om vad antiinflammatorisk mat egentligen är och hur den fungerar i din kropp. OBS! Färdig ingredienspåse finns att beställa för den som vill.
Trerätters i stugan – de blå zonerna · LIVE ONLINE · kl. 17.30 LÖRDAG · Peter Dahlbäck & Henrik Ennart · 2 timmar · Laga en trerätters middag med kronprinsessans Vemdalskock Peter Dahlbäck och Henrik Ennart, författaren till Happy Food GREEN som pratar om de s.k. blå zonerna och vilken mat som gör oss friska länge. OBS! Färdig ingredienspåse finns att beställa för den som vill.

Scroll to Top