Happy Retreat – Prova på Kundaliniyoga i Svenstavik 3-8 oktober

Prova på Kundaliniyoga

Svenstavik 3-8 oktober · Premiärpris 80 kr

Välkommen att prova på kundaliniyoga tillsammans med mig. Det är en kraftfull och transformerande yogaform som är relativt enkel att utöva och passar de flesta, oavsett ålder och fysiska förutsättningar, Med andra ord,  du behöver varken vara vig eller vältränad  för att vara med på en klass i kundaliniyoga.

Hoppas vi ses /Margaretha

När du kommer in i vårt bokningssystem och ser vårt Yogaschema så bläddra fram till vår första yogaklass som är söndagen 3 oktober. Klicka sedan på klassen du är intresserad av så kan du läsa mer och logga in/skapa konto i vårt bokningssystem/webbutik för att kunna köpa biljett/klippkort och boka plats.

Två tända ljus och blommor framför en yogande kvinna

Mer om Kundaliniyoga

Kundaliniyoga brukar kallas medvetenhetens yoga eftersom den oftast fokuserar mer på sinnet än på den fysiska kroppen. Den kännetecknas av att den både är dynamisk och energigivande. Den har  ett stort fokus på andningen och på att bemästra sinnet snarare än den fysiska kroppen.

Vikten ligger på att frigöra energi i kroppen för att skapa balans inom oss. Det är en form av yoga som använder sig av flera moment på en och samma gång, en övning kan exempelvis innehålla både en kroppsställning, handposition, kroppslås samt ögonfokus och mantra, vilket gör den extra kraftfull.

Läs mer om Kundaliniyogaklasser ►

Scroll to Top