Skip to content

Stillhet

Längtar du efter en paus? Ett ögonblick när du får sitta, ligga eller stå och bara vara, ett ögonblick när tankarna stillnar och kroppen slappnar av.

Stillhet och meditation gör mycket gott i kroppen. Förutom att stressnivåerna reduceras kan meditation öka hjärnans koncentration och få den att prestera bättre. Olika meditationsformer har olika effekter och det kan värt att prova några olika tekniker för att hitta det som passar en själv.

Trots att vi vet att meditation och stillhet är bra för oss, kan det vara svårt att hitta rutiner i vardagen. Det finns så mycket annat som pockar på, plinget från mobilen och tvätten som ska vikas och den där jobbgrejen som måste bli klar ... Ibland kan ordet meditation nästan kännas skrämmande. Klarar jag verkligen av att sitta helt stilla i flera minuter?

På Happy Retreats event kommer du att få prova på olika former för att hitta stillhet. Det finns något för dig, oavsett vilken nivå du börjar på. Vår förhoppning är att du ska hitta tekniker och tankesätt som hjälper dig att reducera din stress när du kommer hem igen.

Du är värd att må bra!

Inspiratörer

Tanja Dyredand

Nina Hamrin

Lina Jarl

Gro Johanna Kalén