Happy Retreat – Yoga på Vemdalsskalet

Yoga på Vemdalsskalets Högfjällshotell

YOGA

20 december – 5 januari
morgonklass kl. 8.30-10.00
förmiddagsklass kl. 10.30-12.00

Starta dagen med ett härligt kundaliniyogapass på Vemdalsskalets Högfjällshotell. Här får du en stund för dig själv  och kan ladda batterierna i en lugn och skön miljö. Du behöver varken vara stark eller vig, men bra om du kan sitta en stund på golvet.
Den här klassen passar både den vana och ovana yogautövaren, men du bör ha fyllt femton år. Härliga ullmattor finns på plats.

Varmt välkommen /Margaretha

Boka din plats

När du kommer in i vårt bokningssystem och ser vår kalender så bläddra fram till den vecka datum som klassen du är intresserad av finns och klicka på det så kan du läsa mer och logga in/skapa konto i vårt bokningssystem/webbutik för att kunna köpa biljett/klippkort och boka plats.

Två tända ljus och blommor framför en yogande kvinna

Mer om Kundaliniyoga

Kundaliniyoga brukar kallas medvetenhetens yoga eftersom den oftast fokuserar mer på sinnet än på den fysiska kroppen. Den kännetecknas av att den både är dynamisk och energigivande. Den har  ett stort fokus på andningen och på att bemästra sinnet snarare än den fysiska kroppen.

Vikten ligger på att frigöra energi i kroppen för att skapa balans inom oss. Det är en form av yoga som använder sig av flera moment på en och samma gång, en övning kan exempelvis innehålla både en kroppsställning, handposition, kroppslås samt ögonfokus och mantra, vilket gör den extra kraftfull.

Läs mer om Kundaliniyogaklasser ►

Scroll to Top